Shkelën perimetrin e sigurisë në det, bllokohen dy skafe në Palasë dhe Zvërnec, ndëshkime me gjoba

Brenda 24 orëve, uniformat blu kanë njoftuar se në Palasë dhe Zvërnec, janë bllokuar dy skafe, pasi akuzohen se kanë shkelur perimetrin e sigurisë në det.

Ndërkohë, ndëshkohet me masë administrative 100,000 lekë të rinj drejtuesi i një prej mjeteve lundruese.

Njoftimi:
Policia Kufitare dhe Njësia Policore Detare vijojnë monitorimin e hapësirës detare me qëllim rritjen e parametrave të sigurisë së pushuesve në plazhet e vendit.

Brenda 24 orëve në Palasë dhe Zvërnec bllokohen dy mjete lundruese që shkelën perimetrin e sigurisë, duke rrezikuar jetën e pushuesve. Si rezultat i monitorimeve, Policia Kufitare dhe Njësia Policore Detare bllokuan një tjetër mjet lundrues në plazhin e Zvërnecit, që shkeli perimetrin e sigurisë ujore për plazhistët, duke vënë në rrezik jetën e tyre. Ndëshkohet me masë administrative 100,000 lekë të rinj drejtuesi i mjetit lundrues.

Më herët, shërbimet e Policisë Kufitare Dhërmi, në bashkëpunim me Njësinë Policore Detare, ndërhynë menjëherë në plazhin e 📍Palasës, duke bllokuar një mjet lundrues gomone që kishte shkelur perimetrin e sigurisë ujore për plazhistët, duke vënë në rrezik jetën e tyre dhe ndëshkuar me masë administrative 100,000 lekë të rinj drejtuesin e mjetit lundrues.


Shtuar 17.06.2024 11:42