Shifrat e fundit nga rezultati i zgjedhjeve 2021: Përfundon numërimi në 4001 qendra votimi

Vijon numërimi i fletëve të votimit, teksa sipas përditësimit të fundit të KQZ, atë të orës 23:31 janë numëruar votat në 4001 qendër votime nga 5199 në total.

Sipas shifrve zyrtare, vijon të kryesojë PS me 48.72% të votave, e ndjekur nga PD me 39.33% dhe më pas LSI me 6.85%.

Ndërkohë vijon numërimi në bashkitë kryesore të vendit.

Shtuar 26.04.2021 11:04