Sa i dëmshëm është për shëndetin tonë, telefoni celular?!

Ju ka ndodhur ndonjëherë të keni qenë duke ecur, duke shikuar telefonin dhe të jeni përplasur me dikë apo diçka?


Shtuar 8.03.2023 22:58