Rrihen me grushte në emision, politikani dhe gazetari nuk përmbahen (VIDEO)

Mes Giampiero Mughini dhe Vittorio Sgarbi prej disa kohësh ka pasur marrëdhënie jo të mirë, por ajo që ndodhi gjatë episodit të dytë të “Maurizio Costanzo Show” me të vërtetë shkoi përtej imagjinatës. Në kulmin e një diskutimi për Rusinë, tonet e të dyve u ndezën gjithnjë e më shumë derisa të dy u ngritën dhe pas ofendimeve pati edhe një shtyrje deri në rrëzimin e kritikut të artit.

Të ftuarit e tjerë ishin të shqetësuar, duke filluar nga Iva Zanicchi që e shikonte skenën e ngurtësuar, te Giuseppe Cruciani që ndërhyri për të ndarë Sgarbin dhe Mughini.

Ishte Mughini, pas një fyerjeje, ai që u ngrit dhe shkoi drejt Sgarbit, i cili, i kapur nga goditja, u rrëzua mbrapsht, madje rrezikoi të godiste kokën në një pikturë që ishte pas tij.

Kjo nuk bëri gjë tjetër veçse ngriti edhe më shumë tonin me Sgarbin, i cili u ngrit i inatosur dhe filloi të ofendonte dhunshëm gazetarin, duke e quajtur të dhunshëm dhe duke i kërkuar Costancos që ta përzinte./albeu.com