Rrethohen “Sarajet” në Tiranë: Bashkia do të marrë godinën, familjarët kundërshtojnë

Policia bashkiake në Tiranë ka rrethuar mbrëmjen e së mërkurës Sarajet e Toptanëve.

Sipas ABC, sot pasdite është dhënë një urdhër për të marrë nën administrim për mirëmbajtje.

Pasi janë njoftuar nga qytetarët, pronarët kanë shkuar pranë pronës dhe kërkojnë që të ulen në tryezë dhe të negociojnë me bashkinë apo Ministrinë e Kulturës.


Shtuar 27.10.2021 22:58

Tags: