Ronaldo: Kërkoj falje nga të gjitha nënat për stilin tim të flokëve në Kupën e Botës 2002

Ronaldo Nazario ka kërkuar falje për stilin e tij të flokëve në Kupën e Botës 2002.

“Kërkoj falje nga të gjitha nënat që panë fëmijët e tyre duke bërë të njëjtin stil të flokëve”.

“I pyeta bashkëlojtarët nëse e pëlqyen, ata thanë: ‘Jo është e tmerrshme. Hiqi sa më parë’! Por, pastaj një gazetar e pa stilin tim të flokëve dhe harroi për lëndimin”, tha ai.

Ronaldo realizoi 104 gola në 177 paraqitje për “Los Blancos” mes viteve 2002 dhe 2007, derisa shënoi 47 gola në 49 paraqitje për Barcelonën.


Shtuar 29.03.2021 20:33