Rama takon turistët në Kolonjë, i bëjnë xhiro me motor: Edhe unë jam për Përmet (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka njohur një ekip turistësh që kishin ardhur nëkëtë periudhë pranverore që të eksploronin Shqipërinë. I ndodhur në Kolonjë, Rama u ndal të bisedonte me turistët dhe përfitoi të bënte dhe një xhiro me motor me ta.

Edi Rama: Përshëndetje

Turisti: Përshëndetje

Edi Rama: Keni ardhur për vizitë

Turisti: Po, po eksplorojmë, e kemi nisur nga Shkodra, në Përmet sonte. 

Edi Rama: Edhe unë do shkoj në Përmet por ju do arrini më shpejt me këta motorë. (hipën mbi motor)

Edi Rama: Hajt shnet (bën me dorë).


Shtuar 6.04.2021 18:34