PS nuk zhgënjen në Fier dhe Gjirokastër, sa vota rrëmbeu PD

Në Fier deri në orën 2 pas mesnate, sipas shifrave zyrtare nga KQZ është Partia Socialiste ajo që ka rrëmbyer shumicën e votave.

Deri tani janë hapur vetëm 3 kuti, ndërsa përkatësisht votat janë ndarë:

PS: 687 (56.27%)

PD: 453 (37.10%)

LSI: 58 (4.75%)

Ndërkohë në Gjirokastër është pothuajse e njëjta linjë.

Deri tani janë hapur 11 kuti, ndërsa përkatësisht votat janë ndarë:

PS: 1118 (56.04%)

PD: 640 (32.08%)

LSI: 199 (9.97%)

 

 


Shtuar 26.04.2021 01:52