Protesta për tragjedinë e Himarës, Berisha dhe Meta pritet t’i bashkohen qytetarëve

Kryetari i Partisë Demokratike Sali Berisha dhe ai i Partisë së Lirisë, Ilir Meta pritet t’i bashkohet pas pak protestës se thirrur nga shoqëria civile për vrasjen e 7-vjeçares Jonada Avdia.

Protesta po zhvillohet në Tiranë, nën moton “nuk e vrau varka por shteti” dhe në shesh janë mbledhur me qindra qytetarë.

Vijon…