Përfundon Samiti i BE, publikohet fotoja e përbashkët e liderëve

Përfundoi pak më parë samiti BE-Ballkani Perëndimor në godinën Europa, selia e Këshillit në Bruksel.

Në takim morën pjesë 27 liderët e vendeve të Unionit, përfshirë presidentin e Këshillit të BE-së, presidenten e Komisionit Evropian dhe 6 udhëheqësit e Ballkanit Perëndimor.

Kujtojmë që Këshilli i Evropës do të nisë takimin  pasdite./albeu.com