Numërohet kutia e parë, kush është kandidati që kryeson në Kukës

Qarku Kukës filluar numërimin për kandidatët, por pasi janë numëruar disa vota ka patur një problem me sistemin. Kjo ka bërë që numëruesit ta shtyjnë atë për në orën 07:00 të ditës së sotme.

Abcnews.al raporton se, në Kukës janë gjetur një numër i madh fletësh të pavlefshme, ku KZAZ ka shpallur 2,188 fletë të pavlefshme.

Numëruesit kanë mundur të hapin vetëm një kuti sa i përket kandidatëve ku udhëheqin Gerta Duraku dhe Halim Dauti. /albeu.com


Shtuar 27.04.2021 03:30