Numërohen gati 80% e votave në Vushtrri, PDK-ja kryeson

Nga numërimi i rreth 20 mijë votave, apo 80% të votave në Komunën e Vushtrrisë, Partia Demokratike e Kosovës është duke udhëhequr me kandidatin Ferit Idrizi me 53.69 për qind të votave.

Kryetari aktual, dhe kandidati i LDK-së për një tjetër mandat, Xhafer Tahiri, është prapa me 46.31% të votave.

 


Shtuar 14.11.2021 20:13

Tags: ,