Nuk dorëzuan raportet financiare, KQZ gjobit 106 parti me nga 1 milion lekë

 

KQZ ka njoftuar ditën e sotme marrjen e një mase administrative gjobë në masën 1 000 000 deri në 2 000 000 lekë për 106 (njëqind e gjashtë) partitë politike që nuk kanë dorëzuar në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve raport vjetor financiar duke refuzuar për të bërë transparente burimet e financimit apo për të lejuar ushtrimin e kontrollit nga ana e ekspertëve kontabël të licensuar, pasi nuk kanë dorëzuar raportet vjetore financiare për vitin kalendarik 2020.

LISTA:

1. Partia Punës Shqipërisë;
2. Partia për Europianizim dhe Integrim të Shqipërisë;
3. Partia Liri, Demokraci dhe Etikë;
4. Partia Balli Kombëtar;
5. Partia Aleanca për Demokraci dhe
Solidaritet;
6. Partia Ora e Shqipërisë;
7. Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar;
8. Partia Përparimi Kombëtar i Shqipërisë;
9. Partia e Blertë Shqiptare;
10. Partia Uniteti Kombëtar;
11. Partia e Prosperitetit Demokratik
të Shqipërisë;
12. Partia Universale Shqiptare;
13. Partia Agrare Ambjentaliste e Shqipërisë;
14. Partia Liberale Shqiptare;
15. Partia Ekologjike;
16. Partia Socialpunëtore e Shqipërisë;
17. Partia Socialreformiste e Shqipërisë;
18. Partia Besëlidhja Kombëtare
Demokratike Shqiptare;
19. Lëvizja Demokratike për Vlera,
Mirëqenie, Progres;
20. Partia Alternative Republikane;
21. Partia Konservatore;
22. Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar;
23. Partia Bashkësia Kombëtare Shqiptare;
24. Partia Triumfi i Legalitetit;
25. Partia Rimëkëmbja Kombëtare;
26. Partia Centriste Mirëqenies Popullore Shqiptare;
27. Partia Pajtimit Kombëtar;
28. Partia Demokracia e Re Europiane;
29. Partia Lidhja Kombëtare Shqiptare;
30. Partia Qytetare Shqiptare;
31. Partia Alternativa Liberale e Shqipërisë;
32. Partia Komuniste e Shqipërisë;
33. Balli Kombëtar Demokrat;
34. Partia Kombëtare Konservatore Albania;
35. Partia e të Majtës Demokratike Shqiptare;
36. Partia Ambientaliste;
37. Partia Aleanca Nacionale Shqiptare;
38. Partia Reformave Demokratike Shqiptare;
39. Partia Lëvizja Monarkiste Demokrate
Shqiptare;
40. Partia Rruga e Vërtetë Shqiptare;
41. Partia Demokrate e Re;
42. Partia Mendimi i Djathtë Liberal;
43. Lëvizja për Zhvillim Kombëtar;
44. Partia Demokracia Paqësore e Shqipërisë;
45. Partia për Mbrojtjen e të Drejtave
të Emigrantëve;
46. Partia Aleanca Socialiste Shqiptare;
47. Partia Sigurisë Kombëtare Shqiptare;
48. Partia Shpresa Demokrate;
49. Partia Ardhmëria Shqiptare;
50. Partia për Mbrojtjen e të Drejtave
të Punëtorëve të Shqipërisë;
51. Partia Emigracioni Shqiptar;
52. Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori;
53. Partia Demokratike Peza
Gjirokastër e Shqipërisë;
54. Partia Integrimit Social Kombëtar
Shqiptar;
55. Partia Lidhja e Blertë Shqiptare;
56. Partia Aleanca e Maqedonasve
për Integrim Europian;
57. Partia Lëvizja për të Drejtat e Njeriut;
58. Partia Shqiptare Atdheu;
59. Partia Demokracia e Re e Djathtë Shqiptare;
60. Partia e të Drejtave të Mohuara;
61. Partia e Çështjeve Shqiptare;
62. Partia Fronti i Majtë;
63. Partia Shqipëria e Re;
64. Partia Lëvizja Elitare Kombëtare;
65. Partia Shqiptare e Rindërtimit;
66. Partia Lidhja Demokristiane Shqiptare;
67. Partia e të Drejtave të Mohuara
– e Re;
68. Lista për Shqipëri Natyrale;
69. Partia Aleanca Kombëtare;
70. Partia Progresi Social Kombëtar;
71. Partia Aleanca për Europën;
72. Partia Demokratike e Bashkimit Mysliman të Shqipërisë;
73. Partia “Ligj dhe Drejtësi”;
74. Partia Socialiste e Vërtetë 91;
75. Partia G99;
76. Partia Toleranca e Re e Shqipërisë;
77. Partia Aleanca Europiane Ekologjike;
78. Partia Aleanca Arbënore Kombëtare;
79. Partia Lëvizja për Drejtësi e Shqiptarëve;
80. Partia Personat me Aftësi të Kufizuar;
81. Partia Lëvizja Shqipëria e Re;
82. Partia Bashkimi Popullor i Pensionistëve Shqiptar;
83. Partia Lidhja për Drejtësi dhe Progres;
84. Partia “Aleanca Kuq e Zi”;
85. Partia Lëvizja Demokratike për
Ndryshim;
86. Partia Popullore Kristiandemokrate e Shqipërisë;
87. Partia “Forca Rinia”;
88. Partia “Shkodra 2015”;
89. Partia “Sfida për Shqipërinë”;
90. Partia Bindja Demokratike;
91. Partia “Lëvizja Demokratike Shqiptare”;
92. Partia Indipendentëve (Centriste) të Shqipërisë;
93. Partia Nacional Demokrate e
Shqipërisë;
94. Partia Lidhja Popullore Shqiptare;
95. Partia Nacionaliste Shqiptare;
96. Partia e Djathtë Demokratike
e Shqipërisë;
97. Partia Drejtësia Shoqërore;
98. Partia Progresi Demokratik;
99. Partia Mbrojtja e të Drejtave
Kombëtare;
100. Partia e Re Socialiste e Shqipërisë;
101. Partia Ideali Demokratik Shqiptar;
102. Partia Lëvizja për Demokraci;
103. Partia Ideali komunist;
104. Partia Aleanca Demokristiane
e Shqipërisë;
105. Partia e Biznesit Shqiptar;
106. Aleanca Popullore për Drejtësi.


Shtuar 22.07.2021 11:50