Nuk do t’i pëlqejë Metës! Rama e mund bindshëm edhe në vendlindjen e tij

Skrapari ka mbyllë procesin e numërit duke i dhënë fitoren PS me 6630 vota.

E dytë rënditet PD me 3574 vota dhe e treta rënditët LSI me 2174 vota.

Si duket edhe vetë vetëlindja e Presidentit Meta i cili u angazhua maksimalisht në zgjedhje, e ka zhgënjyer atë, duke mos i dhënë asnjë mandat madje duke e rënditur si forcë e tretë politike.

Rezultati: 

KZAZ 68 (23 QV).

PS- 6630.

PD- 3574.

LSI- 2174.

Kanë votuar 7057 zgjedhës.

Vota të vlefshme 6630

Vota të pavlefshme 472.