Një orë gjumë më pak! Sonte akrepat do të lëvizin 60 minuta përpara

Natën midis të shtunës 27 mars dhe të dielës 28 mars, në orën dy në mëngjesit, akrepat e orës do të duhet ti lëvizim 60 minuta përpara duke e çuar orën në 3:00 (pajisjet elektronike do të azhurnohen automatikisht).

Ajo që konsiderohet ora verore  do të na “vjedhë” një orë gjumë, por do të na japë shumë më shumë dritë në mbrëmje.

Orari i udhëtimit të verës do të na shoqërojë deri 31 tetorin e ardhshëm, kur ne do ta kthejmë orën prapa dhe do të kthehemi në orën e dimrit.

Shtuar 27.03.2021 10:03