Nis samiti i liderve ballkanikë, Varhelyi zbulon për çfarë do flitet

Pak para nisjes së samitit të Ballkanit Perëndimor, komisioneri Oliver Varhelyi ka njoftur në Twitter se për çfarë do të diskutohet sot.

Varhelyi bën me dije se do të diskutohet mbi planin ekonomik dhe atë të investimeve.

Reagimi

Oliver Varhelyi

“Përpara Samitit të Tiranës me drejtuesit e # Ballkanit Perëndimor u takova me Kryeministrin.
@ediramaal sot. Ne do të diskutojmë zbatimin e Planit Ekonomik dhe të Investimeve, të paraqitur për rajonin nga @EU_Commission, si dhe do të shohim përpara në Samitin e Procesit #Berlin me udhëheqësit e rajonit në 5 korrik.”