Meta uron festën e Dëshmorëve: Sot është dita e Qemal Stafës

Presidenti i Republikës Ilir Meta, nëpërmjet një statusi në rrjetin social “Facebook” ka uruar Ditën e Dëshmorëve.

Meta shpreh mirënjohjen dhe respektin për Dëshmorët e Atdheut të çdo epoke.

“Sot është dita e Qemal Stafës dhe e mijëra të rinjve dhe të rejave, që dhanë jetën për Lirinë e Shqipërisë. Lavdi e përjetshme, nderim, respekt dhe mirënjohjen më të thellë Dëshmorëve të paharruar të Atdheut, të çdo epoke”, shkruan Meta.