Më në fund! Mevlani bën deklaratën e fortë për Ledjanën (VIDEO)

Puntatën e sotme të Për’Puthen po transmetohet takimi i Mevlanit dhe Ledjanës.

Mendohet të jetë një takim sqarues për ta për të dalë në një përfundim, nëse janë apo jo për njëri-tjetrin.

Mevlani ka deklaruar se është atje vetëm për Ledjanën, ndërsa vajza ka thënë të njëjtën gjë në studio.

Mevlani: Aty brenda jam vetëm për ty, nuk shoh njeri tjetër.

Mevlani: Po ti?

Ledjana: Do ta jap përgjigjen në studio.

Ledjana: Edhe unë jam vetëm për të në studio dhe për asnjë djalë tjetër.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Top Channel (@topchannelalbania)


Shtuar 30.03.2021 19:34