“Luizi rrjedh nga një famije e varfër”, Agim Doçi: Përpiqet të më imitojë, por unë jam i pa imitueshëm

Banori i “Big Brother” Luiz Ejlli është ndër perosnat VIP më të pëlqyer të momentit.

Një koment për të ka bërë dhe poeti dhe autori i këngëve Agim Doçi në emisionin “Impact”.

Ai thotë se Luizi përpiqet ta miojë atë por  Doçi thotë se është i paimitueshëm.

“Luiz Ejllin e kam njohur kur ka qenë 11 vjeç. 14 vjeç, 17vjeç, 18 vjeç diplomat shqiptar në Paris, Pse vetëm nga lidhja e krushqisë. Kush e ka meritu, Luizi vajzën e Jozefinës apo vajza e saj Luizin. Luizi rrjedh nga një familje e varfër shqiptare që ka revoltën e vet me shpërthy dhe ai ka arrit deri aty sa në të gjitha veprimet do të imitojë Agim Doçin. Unë jam i paimitueshëm. Më imiton në çdo gjë”, ka thënë ai./oranews


Shtuar 29.01.2023 23:45