Liz Truss emëron kabinetin qeveritar, emrat dhe postet

Pasi u zgjodh si kryeministre e Mbretërisë së Bashkuar, Liz Truss ka njoftuar emrat e rinj që do të formojnë kabinetin qeveritar. Padyshim që është një kabinet i larmishëm.

Në katër postet e saj kryesore, Liz Truss ka emëruar:

Kwasi Kwarteng si kancelar

James Cleverly si ministër i jashtëm

Suella Braverman si ministre e brendshme

Therese Coffey si zëvendëskryeministre dhe ministre e shëndetësisë./albeu.com

Vijon…

Shtuar 6.09.2022 20:50