LIVE/ A do të hiqen masat? Komiteti Teknik i Ekspertëve deklaratë për mediat

Kometeti Teknik është mbledhur sërish për të diskutuar rreth pandemisë së COVID-19 në Shqipëri.

“Ka disa indikatorë në ulje dhe raste në ulje. Kemi një ulje në nr e vdekjeve… ”

Brataj: Atëherë thirrjet tek 127 vazhdojnë të jenë konstante. Janë 1700 pak a shumë në 24 orët e fundit.

Numri i thirjreve për vizita në banesë, pothuajse është barazuar, nga 60-65% që ka pasur më parë, tani kemi një rritje të vogël në qytete të tjera.

Numri i shtrimeve vijon të jetë i ulët. Në numrin e fhsatrave janë shtuar tre ose katër të tjerë. Duke parë që edhe pse numri i vizitave ka rënë, në zonat e fshatrave duhet pasur më shumë kujdes.

 


Shtuar 7.04.2021 16:57