Komiteti Teknik vendosi: Ja çfarë do të ndodhë me masat COVID-19 nga sot!

Komiteti Teknik i ekspertëve vendosi që masat anti covid -19 në Shqipëri të mos ndryshojnë.

Ky është vendimi i fundit i marrë vetëm pak sekonda më parë ku edhe pse u fol për një ulje të rasteve, vdekjeve dhe telefonatave urgjente për COVID-19.

“Vendi do të mbyllet gjatë fashës orarë 20:00-06:00.Qytetarët nuk lejohet që të levizin gjatë kësaj fashe orare.

Përjashtim bëjnë rastet e emergjencave shëndetësore dhe për arsye pune. Në rastin e fundit duhet të keni lejen e posaçme.

Gjatë kësaj faze orare nuk lejohet aktiviteti i bareve, restoranteve, klubeve, nga ora 20:00 e mbrëmjes – 06:00 të mëngjesit. Përjashtim bëjnë shërbimet delivery.

Shkollat e mesme në zonat e riskut të lartë vijojnë online përveç maturantëve.
Universitetet do të vijojnë me mësimin online.

Fluturimet me Britaninë e Madhe mbeten të pezulluara.” Vijon… /albeu.com/

 

 


Shtuar 7.04.2021 17:02