Kongresi Zgjedhor i Federatës Botërore të Peshëngritjes në Shqipëri, Rama ka “dy fjalë” për kufijtë

Kryeministri Edi Rama ka mbajtur fjalën e tij, në Kongresin Zgjedhor të Federatës Botërore të Peshëngritjes në Shqipëri.

Rama është shprehur se në rast se dëshironi të keni një vend ku të mos përdorni fare viza, ky vend është Shqipëria.

“Në rast se dëshironi të keni një vend ku të mos përdorni fare viza, ky vend është Shqipëria. Herën tjetër mjafton vetëm një autorizim nga Mehmet Pasha i botës së peshëngritjes dhe ejani kur të dëshironi. Ne na ka ardhur në majë të hundës kjo botë me kufi, këtu gjërat janë të heshta këtu miqtë janë perëndia”, tha Rama./albeu.com/