Këto janë zonat në Tiranë që për 6 orë do të jenë pa energji elektrike nesër

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) ka njoftuar se ditën e nesërme nga ora 9:00 deri në 15:00 nuk do të ketë energji elektrike në rrugët Hajredin Kumbaro”, “Selim Bathorja” dhe “Herman Gmeiner”.

Njoftimi i OSHEE:

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datën 12 korrik gjatë intervalit kohor 09:00- 15:00, do të kryhen punime në kabinën K-4 Fideri 323 / Nst Selitë. Pjesërisht: rruga “Hajredin Kumbaro”, rruga “Selim Bathorja”, rruga “Herman Gmeiner”./albeu.com


Shtuar 11.07.2021 19:25

Tags: ,