Këto janë 10 ushqimet nga të cilat njerëzit krijojnë më shumë varësi

Ka disa ushqime nga të cilat njerëzit krijojnë varësi dhe në bazë të studimeve shkencëtarët kanë renditur disa prej tyre.

Vullnetarët që morën pjesë në hulumtim i vlerësuan ushqimet dhe pijet sipas varësisë që i gjetën, domethënë nuk mund të ndaleshin në një copë, por vazhduan derisa u ndjenë se do të shpërthenin nga ushqimi i tepërt.

Shikoni listën e dhjetë ushqimeve më të varura nga më së paku tek më të varurit…

10. Djathë

9. Tortë

8. Sode

7. Burgers

6. Patate të skuqura

5. Akullore

4. Biskota

3. Patate të skuqura

2. Çokollatë

1. Pica


Shtuar 23.03.2023 19:49