Karrige dhe grushta kokës, 3 shqiptarë rrahin 6 arabë në Gjermani (VIDEO)

Një konflikt masiv ka shpërthyer në Gjermani ku protagonist kanë qenë dy grupe shqiptarësh dhe arabësh.

Ishin tre shqiptarë të përfshirë në konflikt dhe gjashtë arabë.

Sipas informacioneve sherri ka degraduar deri në përdorimin e karrigeve dhe sendeve të tjera të forta. Arsyeja e sherrit, sipas qytetarit që ka raportuar në redaksinë tonë, ka qenë fakti se mes tyre ka patur ofendime në lidhje me etninë, raporton JOQ.

Kaq ka mjaftuar që të plasë mes tyre dhe situata të degradojë në grushta dhe karrige kokës. Pamjet janë vërtetë të rënda, ndërsa nuk kemi informacion për gjendjen shëndetësore të tyre, por nga ajo që ka raportuar qytetari bëhet me dije se shqiptarët kanë dalë të “fituar” ndaj arabëve./albeu.com