Ishte bllokuar për 4 orë, rinis votimi në Nepravishtë

Pas 4 orëve,  ka nisur votimi në qendrën e votimit 4337 në Nepravishtë, bashkia Libohovë.

Mësohet se pas një defekti të një pajijse, qendra u bllokua për disa orë.

Përmes nënshkrimit të listës së zgjedhësve tashmë ka nisur votimi dhe deri tani kanë votuar 20 persona nga 805. /albeu.com/

Shtuar 25.04.2021 12:14