“Hidhu pirdhu …”, Saimir Korreshi godet sërish me një tjetër VIDEO pas bllokimit të seancës plenare

Deputeti demokrat, Salimir Korreshi, i njohur tashmë për batutat e tij në çdo seancë plenare, ka bërë një tjetër goditje, ku paralajmëron dënimin e deputetëve që bllokuan seancën plenare.

Me anë të një videoje Korreshi thote se “Komisioni për Procedurave” ka njoftuar përjashtimin e 27 deputetëve të opozitës.


“Komisioni i Sekretariatit të Proceduarave, hudhi pirdhu, na ka njotuar tani 3 minuta përpara për përjashtimin e 27 deputetëve”, thotë Korreshi.

Kujtojmë që në seancën e stme plenare deputetët e opozitës kanë bllokuar foltoren si dhe ulëset ku qendrojnë anëtarët e kabinetit qeveritar, duke mos lejuar zhvillimin e seancës normale.


Shtuar 19.10.2023 12:11