Garda zëvendëson Policinë e Shtetit, merr në ruajtje Gjykatën e Posaçme dhe SPAK

Garda e Republikës do të marrë në ruajtje Gjykatën e Posaçme dhe SPAK. Lajmi bëhet i ditur nga gazetarja Klodiana Lala.

Sipas vendimit, shërbimet e Policisë së Shtetit do të zëvendësohen me punonjës të Gardës.