Fluturimet nga Rinasi, aeroporti bën njoftimin e rëndësishëm lidhur me testin e COVID

Tirana International Airport bën me dije për të gjithë pasagjerët se tamponin PCR mund ta bëjnë edhe në aeroportin e Rinasit para udhëtimit.

Ndërkohë testi antigen nuk kryhet në aeroport. Kujtojmë që BE hoqi kufizimet për Shqipërinë duke hapur dyert për turistët, pas më shumë se një vit pandemie. Qytetarët shqiptarë lejohen të hyjnë për udhëtime jo-esenciale në hapësirën e përbashkët.

NJOFTIMI 

Në vëmendje të pasagjerëve që janë të interesuar për të kryer tamponin PCR para udhëtimit, risjellim në kujdesin e vëmendjes suaj, që tamponi PCR mund të kryhet në aeroport dhe në çdo institucion tjetër të licensuar mjekësor. Antigeni, testi tjetër nuk kryhet në aeroport.

Ju falenderojmë për bashkëpunimin,

Tirana International Airport


Shtuar 25.06.2021 10:22