Festuan zbulimin e gjinisë së bebit, çifti përballet me 30 akuza përfshirë edhe vrasjen

Në shtator të viti 2020 një çift duke përdorur një pajisje që nxjerr tym, për të zbuluar gjininë e bebit, shkaktoi një zjarr masiv që zgjati 12 ditë në San Vernardino, Kaliforni.

Refugio Manuel Jimenez Jr dhe Angela Renee Jimenez tashmë po përballet me 30 akuza të ndryshme, përfshirë edhe vrasjen, pasi një zjarrfikës humbi jetën ndërsa po përpiqej të shuante flakët.

Zjarri i festës për të zbuluar gjininë e bebi shkakto disa katastrofa, duke filluar nga përplasja fatale e një aeroplani, vdekja tragjike e të ftuarve, zjarre të tjera masive dhe djegie të disa shtëpive në New Hampshire./albeu.com