Festa e Fiter Bajramit, besimtarët myslimanë mbushin plot sheshin “Skënderbej” (VIDEO)

Besimtarët myslimanë festojnë sot ditën e Fiter Bajramit, e cila është festa që vjen si shpërblim pas muajit të shenjtë të Ramazanit.

Festa e Bajramit simbolizon bashkimin, paqen, harmoninë dhe begatinë mes besimtarëve. Tradita e festës është që besimtarët të bëjnë vizita tek të afërmit.

Ashtu siç ishte njoftuar falja e namazit të bajramit u zhvillua në sheshin Skënderbej duke mbledhur aty mijëra qytetarë. Siç shihet edhe në pamjet e mëposhtme sheshi është mbushur me besimtarë për faljen e namazit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Albeu.com (@albeucom)


Shtuar 13.05.2021 07:58