EMRAT/ Alternativa ndanë postet në qeveri

Nga të dhënat në mbledhjen e mbajtur sonte të Alternativës për ndarjen e resoreve, Alsat mëson se deri tani janë emëruar këto emra:

Nënkryetar i Kuvendit- Hysni Ismaili

Ministër i Shëndetësisë- Bekim Sali

Ministër i Shoqërisë informatike dhe Administratës- Admirim Aliti

Ministër pa resor-përgjegjës për mërgatën- Xhemail Çupi

Zëvendësministër i Arsimit dhe Shkencës- Lulzim Aliu

Zëvendësministër i Bujqësisë- Abdylshyqyr Abedini

Zëvendësministër i Kulturës- Daim Luçi

Drejtor në MEPSO- Orhan Murtezani

Drejtor i spitalit klinik të Tetovës- Amir Elezi

Drejtor i fondit pensional dhe Invalidor- Dritan Bexheti

Drejtor i SHA “Hekurudhat e Maqedonisë-Trasporti”- Mubekir Palloshi

Drejtor në drejtorinë e librave amë- Blerim Abazi

Drejtor i Agjencisë së Investimeve të huaja- Bekim Emini/alasat


Shtuar 18.12.2021 22:52