E kemi të gjithë në kuzhinë, kjo është erëza që ndihmon me kujtesën dhe humorin

Shumë shpesh edhe në përditshmëri ndjejmë se harrojmë dhe se nuk i përmbushim detyrimet tona ashtu siç do të donim.

Përveç ushtrimeve të rregullta dhe ujit të bollshëm që janë vërtetuar se ndihmojnë, hulumtimet kanë treguar se erëzat anti-inflamatore gjithashtu mund të përmirësojnë kujtesën dhe humorin tonë. Dhe sipas Joanna Wen, konsulente shëndetësore, një nga këta përbërës është kanella, e cila ka veti anti-inflamatore dhe përfitime të shumta.

Pra, ju mund ta përfshini kanellën më shpesh në dietën tuaj pasi është e shkëlqyer nga ana ushqyese për shumë arsye. Konsiderohet se mund të forcojë metabolizmin tonë, ndërsa më e rëndësishmja: stimulon trurin, kujtesën dhe gjithashtu humorin tonë. Mund ta shtoni në pijet tuaja të përditshme së bashku me mjaltin, do t’ju ofrojë shijen dhe të gjitha përfitimet e saj. /albeu.com


Shtuar 19.02.2023 23:59

Tags: