Del emri dhe fotoja, ky është pacienti që dhunoi rëndë infermierin në Spitalin Psikiatrik në Shkodës

Sot në Shkodër, një pacient në Spitalin Psikiatrik të Shkodrës ka dhunuar rëndë një infermier. Mësohet se pacienti dhunues është Jurgen Delija, i cili, sipas informacioneve është përdorues i lëndëve narkotike.

Delija është 25-vjeç,  ndërsa gjendja shëndetësore e infermierit nuk dihet ende./albeu.com