Deklarata e Efit lë pa fjalë Oltën: Ajo është personazh negativ këtu brenda

Në spektaklin e sotëm të Big Brother Vip është diskutuar sërish sherri mes Oltës dhe Efit.

Pas dhënies së klipit të darkës dhe sqarimit mes dyshes, duket se Efi nuk i largohet mendimit që Olta është një personazh negativ në shtëpi.

Vazhdoj të mendoj që Olta është një personazh negative këtu brenda dhe gjë tjetër nuk kam çfarë shtoj. Unë jam Efi dhe nuk kam mendimet e Luizit dhe kësaj gjëjë duhet t’ja vë pikën”, tha Efi.

Kjo duket se ka tronditur shumë Oltën e cila me disa reagime mjaft të dukshme ka zgjedhur të mos e komentoj fare.

“Këtë që tha Efi nuk dua ta diskutoj fare”,  tha Olta.


Shtuar 28.01.2023 22:15