Çmenduri në dasmën turke, dhëndrit i hedhin 230 mijë euro, nusja merr 5 kg flori

Në dasmën ku morën pjesë 7 mijë persona, dhëndrit i dhanë 4.2 milionë lira (230mijë euro) dhe nuses 5 kilogramë ar.

Në këtë dasmë madhështore u therën afërsisht 500 bagëti të imta.

Për më tepër, Dhëndri përveç 230mijë eurove përfitoi edhe 2 mijë zarfe të pahapura…/express

Shtuar 1.09.2022 15:36