Burj Khalifa ndriçohet me portretin e Mbretëreshës (FOTO LAJM)

Një portret i Mbretëreshës ndriçon Burj Khalifa, ndërtesa më e lartë në botë.

Ndërtesa, e vendosur në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, mbart nderimin e ndritshëm dhe të guximshëm për monarken e ndjerë.

Ana tjetër e qiellgërvishtëses 830 metra është e ndriçuar me një flamur të Union Jack.

Shtuar 12.09.2022 07:25