Netanyahu: Forcat izraelite nuk do të largohen nga Gaza derisa të gjithë të rrëmbyerit të kthehen

Duke iu drejtuar familjarëve të robërve të mbetur të mbajtur në Gaza, Netanyahu thotë se forcat izraelite nuk do të largohen nga Gaza derisa të gjithë të rrëmbyerit të kthehen.

Mediat e huaja raportojnë se Netanyahu përsëriti se Izraeli do të eliminojë aftësitë ushtarake dhe qeveritare të Hamasit.

“Ne nuk do të heqim dorë, nuk kemi mundësi të heqim dorë nga fitorja. Ky është qëndrimi im. Kushdo që kundërshton duhet të kundërshtojë hapur. Ne jemi të përkushtuar të kthejmë të gjithë 120 personat e rrëmbyer,” shtuar ai.


Shtuar 20.06.2024 19:46

Tags: , ,