Babë dhe bir “çmendën” prokurorët italianë për dy vite, nuk e kuptonin si e shpërndanin kokainën! Dingo dhe Gipsy “fundosin” shqiptarin tjetër të bandës

Karabinierisë italiane ju deshën plot dy vite për të zbërthyer kodet që përdornin mafiozët shqiptarë për shpërndarjen e drogës Frosinone.

Prej majit të vitit 2021 prokurorët dhe forcat e rendit në Frosinone po hetonin një grup të madh shqiptarësh, se si e shërndanin drogën në qendër të qytetit, e njohur ndryshe si “Ishulli i Lirit”.

Hetimet nisën pasi në vitin 2021, në qendër të qytetit u kap një djalë i ri me disa gram koainë gati për t’i shitur. Të riut ju gjet një celular, dhe disa kode të çuitshme.

Pas më shumë se dy vite hetimesh policia kuptoi se bëhej fjalë për “zile”, Babai dhe djali të dy me nënshtetësi shqiptare A.F dhe E.F koordinoheshin vetëm duke i dërguar zile njëri-tjetrit në celular, për të bërë porosinë dhe për ta dërguar te klienti.

Për të arritur tek të gjithë anëtarët e bandës, policia e Frosinones përdori edhe dy qentë Dingo dhe Gipsy, të cilët arritën të gjejnë drohë tek shtëia e shqiptarit të pestë, i cili u arrestua dhe u dërgua në burg.

/AlbEu.com/


Shtuar 13.09.2023 18:07