Autoritetet malazeze sekuestrojnë 88 kg marijuanë të ardhur nga Shqipëria, autorët ia mbathin

Në zonën bregdetare të liqenit të Shkodrës në fshatin Podhum, policia parandaloi kontrabandën e 88 kilogramëve marijuanë.

Drejtoria e Policisë në Mal të Zi ka njoftuar se ka regjistruar një mjet lundrues të vogël dhe një person që mbante tre thasë në të, si dhe mjete për vëzhgim natën dhe pas kësaj në skelën e improvizuar janë parë disa persona që i kanë marrë këto thasë.

Nuk persona të ndaluar dhe po punohet për t’i identifikuar ata.

Droga është kapur nga policia në Malin e Zi dhe ishte nisur nga Shkodra.


Shtuar 6.12.2021 12:07