Autoritetet britanike kërkojnë rikthimin e maskave anti-Covid

Të rriturit dhe fëmijët në Britani janë nën një kërcënim të trefishtë të infeksioneve, grip dhe koronavirus këtë dimër, dhe autoritetet rekomandojnë përdorimin e maskave në kushte të caktuara. Direktiva nga autoritetet shëndetësore është lëshuar të hënën dhe lidhur me kthimin e nxënësve në shkolla pas festave të Krishtlindjeve.

Fëmijët që nuk ndihen mirë duhet të qëndrojnë në shtëpi, theksojnë autoritetet dhe shtojnë se të njëjtin udhëzim japin edhe për të rriturit që janë mirë.

Nëse të rriturit që nuk ndihen mirë duhet të dalin nga shtëpia, ata duhet të mbajnë maskë.


Shtuar 2.01.2023 21:58