Asambleja e KiE voton pro anëtarësimit të Kosovës, ministri Hasani: Një tjetër moment historik

Ministri i Jashtëm Igli Hasani ka reaguar pas rekomandimit të KiE-së për anëtarësimin e Kosovës.

‘Një tjetër moment historik për Kosovën. Rekomandimi i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës për anëtarësimin e Kosovës është një njohje e progresit dhe potencialit të saj.

Është një hap vendimtar drejt rritjes së bashkëpunimit, stabilitetit dhe prosperitetit për popullin e Kosovës. Është një dëshmi e përkushtimit të Kosovës ndaj vlerave evropiane. Hapi tjetër: Komiteti i Ministrave.’- shkruan ministri Hasani në rrjetet sociale.


Shtuar 16.04.2024 20:22