Arkivoli i Mbretëreshës Elizabeth II lë Westminster për në Hall Westminster Abbey

Arkivoli i mbretëreshës Elizabeth II po largohet nga holli ku po qëndronte që nga pasditja e së mërkurës dhe do të dërgohet në Westminster Abbey për shërbimin e saj funeral.

Ai po transportohet në karrocën e armëve funerale shtetërore nga Westminster Hall në Abbey, të tërhequr nga 142 marinarë nga Marina Mbretërore.

Arkivoli i Mbretëreshës Elizabeth II lë Westminster për

harta

Pas arkivolit të mbretëreshën qëndrojnë tre djemtë e saj, mbreti Charles III, princ Andrew dhe princ Eduart, ndërkohë që William dhe Harry qëndrojnë pas tyre.