Anketa e fundit: BDI parti e para te shqiptarët, Ahmeti lider më i besueshëm (FOTO LAJM)

BDI vazhdon të mbetet partia më e fuqishme shqiptare në Maqedoninë e Veriut ndërsa edhe më tej lideri Ali Ahmeti poashtu mbetet më i besueshëm tek shqiptarët shkruan Tetovasot.

Si gjithë anketat tjera edhe kjo e fundit e dëshmon se BDI është e para dhe favorite absolute për të fituar edhe ciklin e rradhës në zgjedhjet vendore që mbahen ne tetor.

Një prej tyre është sondazhi i kryer nga agjencia Brima ku konfirmohet se BDI dhe LSDM kanl besimin më të madh te qytetarët përcjellë Tetovasot.

Në pyetjen “Nëse mbahen zgjedhjet parlamentare sot, për cilën parti politike do të votonit?” 18.9 përqind e të anketuarve thanë se do të votonin për LSDM, ndërsa 16.3 përqind thanë se do të votonin për VMRO-DPMNE, pasuar nga BDI ,më pas Aleanca për Shqiptarët , e Majta, BESA dhe PDSH.


Shtuar 21.07.2021 18:27