Zgjedhja e Presidentit në Kosovë, rikthehen sërish në Kuvend deputetët 

Deputetët janë mbledhur sërish në sallë, pas pauzës që zgjati 30-minuta.

Deri tani votimi ka dështuar pasi votat në kuti nuk kanë  arritur të  plotësohen.

Hoti, Veliu dhe Selmanaj janë  deputetët që  nuk votojnë  duke e bërë kuorumin të paarritshëm.

Shtuar 3.04.2021 11:04