Ia “la seen” në mbrëmje të maturës, Andi dhe Arta realizojnë dëshirën e mbetur peng (FOTO+VIDEO)

Andi Artani dhe Arta Nitaj kanë realizuar diçka të mbetur peng prej vitesh.

Dyshja që vijnë nga qyteti i Pejës paskan qenë në të njëjtën shkollë dhe zbuluan një peng që u ka mbetur që nga mbrëmja e maturës.

Ishte Andi që në “Natë vere” ku kishte të ftuar Artën zbuloi se planet ishin që në mbrëmjen e maturës planet ishin që të defilonin dhe të futeshin brenda bashkë por kishte dështuar.

“Ma la seen”, tha Arta duke zbuluar se paska qenë Andi ai që e ka pamundësuar këtë.

Ndërkohë dyshja shfrytëzuan emisionin për të bërë ecjen e mbetur peng dhe dukeshin për mrekulli.


Shtuar 23.07.2021 21:27

Tags: ,