Dorëzohet Federata e Spanjës, Kosova është Kosovë

Federata Spanjolle e Futbollit ka ndryshuar mënyrën e raportimit për Kosovën.

Në një postim të fundit në rrjetet sociale, “La Roja” i është drejtuar Kosovës me emrin Kosovë dhe jo si territor siç e kishte bërë më herët.

 

 

Kjo vjen në ditën e ndeshjes, pas presioneve të shumta që kishte që nga dita kur është hedhur shorti.

Gjithashtu, raportohet se në ndeshjen që zhvillohet në “La Cartuja” do të intonohet himni dhe është vendosur tashmë flamuri i Kosovës.


Shtuar 31.03.2021 12:08