Një fjalë mjaftoi që ky djalë të humbasë peshën (FOTO LAJM)

Një 28-vjeçar ka humbur rreth 63kg për 15 javë pasi trajneri i tij personal e ndaloi të merrteushqim të gatshëm nga bizneset lokale.

Darren ‘Dibsy’ McClintock, nga Middlesbrough, peshonte rreth 254 kg, pothuajse sa dy elefantë të vegjël.

Por, pasi doktorët i dhanë ultimatumin që “ose të mbante dietë ose do të vdiste”, Dibsy vendosi që ta merrtesituatën seriozisht.

Ai po merr tashmë rezultate pozitive pas ndihmës që ka marrë dhe nga trajneri i tij personal, Mike Hind.

Në tetor, Mike e ndaloi Darren-in që të hante ushqim nga lokalet e zonës dhe e vuri të konsumonte një dietë strikte si dhe një regjim ushtrimesh.

Dibsy tashmë konsumon vetëm vakte të mirë-kontrolluara dhe po humbet peshë ditë pas dite.


Shtuar 31.01.2019 22:02