Kastrioti kishte lënë takim me një grua, detaje të reja nga atentati me snajper

Kastriot Reçi u qëllua me snajper pak pasi doli nga lokali i tij.

Reçi ishte pronari i televizionit lokal “Media Plus” që operon në qarkun e Lezhës.

Mësohet se bashkëshortja dhe dëshmitarë të tjerë janë marrë në pyetje nga policia për të mësuar nëse viktima kishte pasur ndonjë kërcënim apo konflikt që çoi në ekzekutimin e tij.

Po kështu mësohet se Reçi kishte lënë takim me një zonjë për çështje pune. Nuk dihet kush ishte personi në fjalë por policia po heton të gjitha lëvizjet e tij për të arritur tek identifikimi i autorit të vrasjes.

Dyshohet se vrasja ka lidhje me një histori bandash dhe është bërë për hakmarrje. Vite më parë Reçit i është vrarë edhe një vëlla.


Shtuar 7.01.2020 13:23